Frakten är oerhört viktig för oss. Vi letar alltid efter nya sätt att få din beställning till dig så snabbt och säkert som möjligt. Vi strävar alltid efter att se till att din beställning levereras i tid.

Fraktinformation

 

Länder Fraktkostnad Transporttid

Tyskland
Nederländerna
Belgien

 € 7.95 1-2 arbetsdagar
Danmark € 8.95 1-3 arbetsdagar

Frankrike
Spanien
 Italien
Österrike
Irland
Portugal
Luxembourg

€ 9.95 1-3 arbetsdagar

Norge
Sverige
Finland

€ 14.95 2-5 arbetsdagar

 

OBS: Fraktkostnader för din beställning beräknas och visas i kassan.

 

Beställning av order:

  • Vi skickar från Nederländerna.
  • Vi behandlar beställningar inom 1-2 arbetsdagar (exklusive helger och helgdagar).
  • Lyckade beställningar kommer att få en e-postbekräftelse med beställningsinformationen. OBS: Om du inte får ett e-postmeddelande, kontrollera ditt skräppostfilter eller kontakta oss för bekräftelse.
  • Om du behöver hjälp med din beställning, vänligen kontakta oss omedelbart på support@life-vac.eu. Vi kommer inte att kunna göra ändringar i din beställning efter att den har skickats.
  • PGranska och se till att du har angett rätt adress. Vi ansvarar inte för utebliven leverans på grund av fel i den adress som du anger. Om en beställning returneras på grund av en felaktig adress kommer vi att återbetala den ursprungliga beställningen (exklusive fraktavgiften) och be dig att skicka din beställning igen.
  • OBS: Vi ansvarar inte för förseningar från transportföretaget.

 

OBS: Vi ansvarar inte för förseningar från transportföretaget.

Vi erbjuder internationell frakt till följande länder: Norge, Schweiz och Storbritannien

*För länder utanför EU kan paket debiteras importtullar och/eller tullavgifter; Dessa avgifter bestäms av tulltjänstemän och ingår inte i fraktkostnaden. För mer information, kontakta ditt tullkontor för information om tullar och skatter.

FAQ

Jag har gjort en beställning men har inte fått någon bekräftelse via e-post

Om du har beställt men inte fått något e-postmeddelande eller spårningslänk, kontrollera din spam-mapp. Om det inte finns något i din skräppost, vänligen kontakta support@life-vac.eu eller använd vårt kontaktformulär.

Hur kan jag spåra mitt paket?

Du kan enkelt spåra ditt paket genom att kontrollera din spårnings-e-post eller genom att gå till den här sidan och skriva in ditt ordernummer och e-post.

Jag vill returnera min produkt

Vi har en 14-dagars returpolicy, vilket innebär att du har 14 dagar efter mottagandet av din vara att begära en retur.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oöppnad och i samma skick som du fick den, oanvänd eller oanvänd, med taggar och i originalförpackningen. Obs: Maskerna måste vara i sin ursprungliga oöppnade förpackning.

För att starta en retur kan du kontakta oss på support@life-vac.eu. Om din retur accepteras skickar vi dig returadressen samt instruktioner om vart du ska skicka ditt paket. Varor som skickas tillbaka till oss utan att först begära en retur accepteras inte.

Har LifeVac medicinska bevis bakom sig?

Ja, LifeVac kan stolt säga att det är den enda luftvägsklareringsanordningen eller suganordningen med oberoende medicinska tester, peer-reviewed medicinska publikationer och medicinska abstrakt som bevisar säkerhet, effektivitet och räddade liv.

När jag har använt LifeVac kan jag tvätta den och använda den igen?

LifeVac är engångsbruk men om vi har använt LifeVac för att rädda ett liv kommer vi att byta ut det gratis.