Köp inte kinesiska förfalskningar; de fungerar inte i en riktig kvävningssituation!

Vi vill varna alla för förfalskade LifeVacs. Tyvärr finns det billiga förfalskningar i  omlopp från kinesiska tillverkare som stjäl vår patenterade design och tillverkar den i Kina med dåliga material och utan några regler.

Vi är INTE anslutna till dessa förfalskade produkter på något sätt och avråder starkt någon från att köpa dem.  De fungerar helt enkelt INTE.

Dessa kinesiskt tillverkade anti-kvävningsanordningar kan vara extremt farliga eftersom de inte överensstämmer med EU: s regler, inte har testats av oberoende studier och därför inte har visat sig fungera och kan misslyckas i en kvävningssituation.

Hur upptäcker jag en kinesisk förfalskning?

För att skydda våra kunder från att köpa en falsk och potentiellt ineffektiv produkt har vi listat de viktigaste tecknen som indikerar en falsk LifeVac ...

De flesta kinesiska förfalskade enheter har samma form som LifeVac men har en annan färg, ofta gröna.

Varning!  Andra förfalskningar  har  samma gula färg men är mycket mindre i storlek och har inte  envägsventilsystemet som en riktig LifeVac.

Från vänster till höger: en liten gul förfalskning, en grön förfalskning (båda tillverkade i Kina) och den verkliga LifeVac (tillverkad i EU)

Falska LifeVacs är prissatta extremt billigt.  Var försiktig om du ser en affär som verkar för bra för att vara sann. De använder de billigaste materialen, har ingen kvalitetskontroll och följer inte EU:s regler.

Om du stöter på en produkt som ser ut som en LifeVac men är prissatt under € 50 (560 SEK) , är det troligtvis en kinesisk falsk produkt. Det är därför vi rekommenderar att du beställer  från lifevac.eu där du köper direkt från källan - ingen mellanhand inblandad. Vi är den officiella LifeVac-säljaren och kan erbjuda dig en 100% äkta LifeVac till lägsta pris.

Om du blivit offer för en förfalskad LifeVac rekommenderar vi att du omedelbart ber om återbetalning och köper från vår officiella webbplats, life-vac.se. På så sätt kan du vara 100% säker på att du har den äkta versionen som faktiskt fungerar när en kvävningsolycka uppstår.

LifeVac VS. Kinesiska förfalskningar:

LifeVac...

✅ är den ENDA registrerade och reglerade medicinska luftvägsklareringsanordningen på marknaden.

✅ är den ENDA enheten som stöds av flera peer-reviewed medicinska publikationer som täcker säkerhet, effektivitet och räddade liv.

✅ är den ENDA enheten som är FDZ, MHRA, TGA, HBFB registrerad / reglerad och CE-märkt / registrerad som en klass 1 medicinteknisk produkt i alla sålda länder.

✅ är den ENDA enheten som genomgår stränga kvalitetstester för att upprätthålla dessa registreringar.

✅ är den ENDA enheten som visat sig fungera och har redan räddat långt över 550 liv hittills!

Kinesiska förfalskningar...

❌ tillverkas i Kina av billiga material med billig arbetskraft.

❌ tar INTE bort ett luftvägshinder.

❌ har INTE bevis för att de fungerar, och det finns inga bevis för att de räddat några liv hittills.

❌ går INTE igenom några kvalitetskontroller för att säkerställa säkerhet eller effektivitet.

❌ regleras INTE av något lands tillsynsmyndighet. De är INTE registrerade medicintekniska produkter.

❌ är INTE CE-märkta/registrerade.

Fungerar en kinesisk förfalskning ens? Vi gjorde testet!

Vi beställde ett par av dessa falska produkter för att se om de verkligen fungerar, och det här är resultaten:

Först och främst tog frakten väldigt lång tid.  Vi var tvungna att vänta i veckor på att paketen skulle anlända, så de skickas förmodligen direkt från Kina.

Tillståndet när paketen anlände lämnade mycket att önska ...

fefef

Utan en låda är innehållet i paketet mer benägna att skadas under transporten. Vårt paket anlände med flera synliga skador.

De kinesiska förfalskningarna kommer inte i en skyddslåda utan i en billig plastpåse utan vaddering för att skydda innehållet. Utan en ordentlig låda är det mer troligt att maskerna och kolven skadas under transporten och kanske inte fungerar i en kvävningssituation.

När vi packade upp den gröna förfalskningen märkte vi att det saknades en skruv på basen, som vi hittade senare i påsen!

Förpackningsinnehållet i de förfalskade produkterna skiljer sig mycket från en riktig LifeVac.  Du får bara två maskstorlekar (Small och Large). Med LifeVac får du en tredje mask, som ligger mellan de andra två storlekarna. Detta är ganska viktigt eftersom du verkligen behöver en mask som kan skapa en perfekt tätning på kvävningsoffrets mun.

Väskan innehöll också ett litet instruktionsblad fullt av stavfel på felaktig engelska som såg ut att bokstavligen ha översatts med Google translate.

Testresultaten:

Vi testade de två olika kinesiska förfalskningarna på en professionell kvävningsdocka, och detta var resultaten:

Slutsats

Dessa kinesiska tillverkare bryr sig inte om dig eller att rädda liv ... Deras mål är att tjäna enkla pengar snabbt!

Så de stjäl vår immateriella egendom och producerar en billig, lågkvalitativ version i Kina med material av okänd kvalitet, billig arbetskraft och utan kvalitetskontrolltestning. Sedan säljer de sin produkt online för en bråkdel av priset av en riktig LifeVac i hopp om att få en bit av kakan.

I slutändan handlar det om detta; litar du på en billig kinesisk knockoff-produkt  som inte har visat sig fungera när livet för en älskad står på spel i en riktig kvävningssituation?

LifeVac är den enda enheten som visat sig vara effektiv i en kvävningskris.  Lifevac har redan räddat över 540 liv och har aldrig misslyckats hittills!

På LifeVac är säkerhet och effektivitet vår prioritet

Varje LifeVac tillverkas i Europa med premiummaterial och genomgår omfattande produktkvalitetskontrolltester.

Varje beställning förpackas noggrant i en fraktlåda med stoppmaterial för att skydda innehållet. Inuti fraktlådan hittar du LifeVac Home-satsen i en robust och återanvändbar låda.

Varje LifeVac levereras med en envägsventilkolv  och 3 masker i olika storlekar; 1 spädbarn, 1 barn och 1 vuxenmask.

Du får också ett tydligt steg-för-steg-instruktionsblad  och en omfattande användarhandbok med tips om förebyggande av kvävning på ditt eget språk.

Få din 100% autentiska LifeVac här:

På lifevac.eu är vi den officiella LifeVac-säljaren nr 1 i Europa, och vi garanterar dig en 100% original LifeVac till lägsta möjliga pris.

Varje LifeVac tillverkas i Europa med premiummaterial och har testats manuellt. LifeVac följer alla lokala och EU-föreskrifter och har medicinskt visat sig vara den säkraste, mest effektiva och lättast använda luftvägsklareringsanordningen i världen.

Beställ din LifeVac på life-vac.se

TIPS: Spara på våra paketerbjudanden ... köp två och få en GRATIS! Vi rekommenderar en LifeVac hemma och en att ta med på språng, så att du och din familj alltid är säkra i händelse av en kvävningssituation. LifeVac är en perfekt present till småbarnsföräldrar.